Programok

Állandó foglalkozások hétfőtől péntekig a CSODABOGÁBAN

Játékos angol

Rajzolni tanulok

Nyomdázás - kicsiknek kézzel festés, nagyobbaknak levél-, gyümölcs-, krumplinyomda.

Mondókák, versek, énekek

Körjátékok, körtáncok, kiszámolós játékok

Papírmánia - papírhajtogatás, -kivágás, -ragasztás, de ilyenkor készülnek a különféle papírguriga alkotások is.

Gyurmázás - kicsiknek "ehető" gyurmával, nagyoknak száradó, modellező gyurma.

Kézműves foglalkozások - mindenféle természetes anyagból és újrahasznosítható dobozokból, flakonokból készítünk figurákat, állatkákat, bábokat, kézimunkákat, használati tárgyakat.

Készségfejlesztő játékok
 

Szülinapi-, névnapi zsúrok programja

Az arcfestés és előkészületek után eljátszunk egy mesét (témaválasztás az időpont lefoglalásakor, minimum egy héttel az esemény előtt lehetséges) az ünnepelt főszereplésével, különböző megoldandó ügyességi, játékos feladatokkal, találós kérdésekkel, a leggyorsabbak és legügyesebbek tombolát húznak, amit a felköszöntés/tortaceremónia után adunk át. Természetesen úgy alakítjuk az eseményeket, hogy senki se maradjon elnyert tombola nélkül. :) Ezután felköszöntés, vagy tortaceremónia és tombolabontás. Majd kötetlen játék következik, melynek keretében az ügyességi és társasjátékoktól kezdve az alkotójátékokig bármit játszhatunk a kis csapat kedve szerint. Tavasztól őszig, de télen is jó idő esetén a programok erre alkalmas részét a szabadlevegőn, a kertben végezzük.
Fotókat a képek menüpontban talál.
Árak


Pizsamapartik programja (jelenleg nem igénybevehető, érdeklődjön a családi napközi vezetőjénél)

Az ünnepelt érdeklődési köréhez, vagy az alkalomhoz illő témával kapcsolatos elfoglaltság, (témaválasztás az időpont lefoglalásakor, minimum egy héttel az esemény előtt lehetséges) jó idő esetén egybekötve kerti szalonnasütéssel.
Fiúknak például valamilyen sportággal, vagy hobbival kapcsolatos játékos elfoglaltság.
Lányoknak sminkkészítés, fodrászkodás, vicces divatbemutató. De mindkét nem esetében arcfestés után beöltözhetünk és eljátszunk egy kedvenc mesét, vagy a korosztálynak megfelelő kalandfilmet.
Lefekvés a szülők által meghatározott időpontban, ezt általában maximum éjfél szokott lenni. Reggel ébresztő kb 8-kor, tisztálkodás és reggeli után hazaindulás 9-ig. Hálózsákot és fogkefét szükséges csak hozni.
Árak


Elérhetőség

Csodaboga Családi Napközi és Gyermekfelügyelet

1193 Budapest, Komjáti Gyula utca 2.
(bejárat a Szövetség utca felől, a Vegyesbolt mellett)


+3670/203-8330
skype: csoda.boga