Egyéb szolgáltatások

Egyéni igény szerinti külön szolgáltatások

Gyerekzsúrok
Hétvégéken előre egyeztetett időpontban névnapi, szülinapi zsúrokat rendezünk. Időpontfoglalás egy héttel előtte szükséges.

Pizsamaparti
A nagyobb korosztálynak 8-14 éves kor között 3-5 főnek szombatról vasárnapra virradóan, nálunkalvós pizsama partikat szervezünk, természetesem csak azonos neműeknek, azonos nemű gyermekfelügyelővel. Érkezés az évszaknak megfelelő, kényelmes, szabadidőruhában, szombat este 18 órától, távozás vasárnap reggel 9-ig. Jó idő esetén szabadtéri szalonnasütés, ez lesz majd a vacsora. Természetesen, ha ehetetlenre sikerül, készülünk pótvacsorával is! :D Utána az ünnepelt, vagy a társaság érdeklődési körének megfelelő program, ezt előre egyeztetjük. Lefekvés a szülők által meghatározott időpontban, ezt általában éjfél szokott lenni. Alvás a családi napköziben szivacsmatracon hálózsákban. Reggel ébresztő kb 8-kor, tisztálkodás és reggeli után hazaindulás 9-ig. Hálózsákot és fogkefét szükséges csak hozni.

A zsúrokról és pizsipartiról bővebb leírást a programok menüpont alatt olvashat.

Gyermekmegőrzés
Mindezeken felül, zárás után külön díjazás mellett vállalunk további gyermekmegőrzést, vagy házhoz is tudunk közvetíteni gyermekfelügyelőket.

További felvilágosítást családi napközink vezetőjénél kaphat személyesen,
vagy a +36 70/203-8330-as telefonszámon.

 

  • Gyermekjogi képviselő:

dr. Jásper András

Telefon: 06-20-2266-567

E-mail: jasper.andras@obdk.huElérhetőség

Csodaboga Családi Napközi és Gyermekfelügyelet

1193 Budapest, Komjáti Gyula utca 2.
(bejárat a Szövetség utca felől, a Vegyesbolt mellett)


+3670/203-8330
skype: csoda.boga